Urban Living II

Exterior

situacioni

interior

Banesë 3 dhomëshe Sipëfaqe: 81.9 m2
Banesë 4 dhomëshe Sipëfaqe: 130.9 m2
Banesë 4 dhomëshe Sipëfaqe: 134.9 m2 + Terrasa: 16.2 m2
Banesë 4 dhomëshe Sipëfaqe: 119.8 m2
Banesë 4 dhomëshe Sipëfaqe: 124.5 m2 + Terrasa: 42.6 m2
Banesë 2 Dhomëshe Sipërfaqe: 49.6 m2
Banesë 3 Dhomëshe Sipërfaqe: 89.4 m2
Banesë 3 Dhomëshe Sipërfaqe: 81.9 m2
Banesë 2 Dhomëshe Sipërfaqe: 53.1 m2
Banesë 4 Dhomëshe Sipërfaqe: 119.5 m2 + Terrasa: 48.0 m2
Banesë 3 Dhomëshe Sipërfaqe: 98.2 m2

Urban Living II

  Punimet fillojnë në pranverë, 2018

  – Sipërfaqja e parcelës: 60 ari
  – 70% hapësirë e lirë, 30% ndërtim
  – Llogaritjet statike dhe ndërtimi
  i strukturës sipas eurocode
  – Shkalla sizmike ix me shkallë te
  Richterit
  – oborri – parku i kompleksit me
  hapësira gjelbëruese dhe lodra për fëmijë
  – Apartamente funksionale me
  madhësi prej 45m2 – 150 m2
  – Vendparkime te jashtme dhe ne
  garazhe nëntokësore
  – Izolimet termike dhe akustike
  sipas normave din
  – ashensorë me kartela hyrëse
  – Laminat gjerman 12mm
  – Dritare PVC 800 me roletne me
  veti te mira izoluese
  – Dyert e hyrjes të blinduara
  – Dyert e dhomave me dizajn unik
  dhe mbindriqim
  – Pajisje kabllore, internet, TV,
  telefon, fibra optike
  – Furnizim 24 ore me ujë
  – Ngrohja qendrore nga termokos
  – Videomonitorim 24 orë te kompleksit
  – Menaxhim dhe mirëmbajtje e
  përhershme e kompleksit